PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimecres, 12 d’octubre de 2011

Els àngels de la guardaInteressantíssim video que de manera breu ens recorda el que diu la doctrina cristiana sobre els àngels.

dimarts, 11 d’octubre de 2011

Full nº100 9-10-2011-A (1)

151è Pelegrinatge arxidiocesà a Lourdes amb malalts Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa.

La nostra parròquia, per segon any consecutiu, es va adherir al pelegrinatge a Lourdes que cada any organitza en el mes de setembre l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.
Dilluns, dia 26 de setembre, vàrem tornar a Vilassar contents i satisfets d’haver pogut gaudir durant cinc dies de convivència, de pregària i germanor, amb els nostres germans que més pateixen. Hem viscut inoblidables experiències, hem compartit amor i ens hem sentit més a prop de Déu.
Aquest any el lema era resar el “parenostre”. Tots els actes de la peregrinació foren presidits, per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, persona senzilla i oberta a tothom. Totes les celebracions es portaren a terme amb respecte i una gran devoció. La processó de les torxes (a la nit) on es resa el rosari, fou una manifestació de fe impressionant; per la munió de gent que hi assistí, pel silenci i les pregàries en diferents idiomes, entre ells el català. Ens emocionà sentir el cant del virolai.
El punt culminant fou la missa internacional del diumenge a la basílica de Pius X. Davant d’una multitud d’unes vint-i-cinc mil persones, més de cent preveres amb el Sr. Bisbe al davant, celebràrem l’eucaristia amb un emotiu silenci. Quina manifestació de fe!.
El santuari de la Mare de Déu de Lourdes és com un oasi on s’hi respira pau i, en ell hi sentim l’abric de la nostra Mare del cel. Per poder entendre aquests sentiments i emocions s’hi ha d’anar, és per això, que esperem que el proper any puguem ser molts per compartir junts totes les sensacions descrites.
Paquita Cervera

Full nº100 9-10-2011-A (2)

Confirmacions

El proper dissabte 15 d’octubre, festa de Santa Teresa de Jesús, dins la Missa de les 20 h, rebran el sagrament de la Confirmació de mans del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, catorze nois i noies de la nostra parròquia. Tothom hi és convidat a participar-hi.


Catequesi d’adults i de joves
El dilluns 17 començarà un cicle de catequesi d’adults i joves. Seran els dilluns i dijous a les 21 hores; la duració serà d’unes 7 setmanes aproximadament. Tothom hi és convidat. “Venid a mí, todos los que estáis cansados y agobiados, y Yo os aliviaré”. (Mt. 11, 28)


Confraria de la Mare de Déu del Roser
Comença el mes d’octubre tradicionalment dedicat al res del Sant Rosari. El resarem durant tot el mes d’octubre, abans de la Missa. De dilluns a divendres a les 18:30, dissabte i diumenge a les 19:30.
El dissabte, 29 d’octubre, després del res de Rosari, a la Missa de les 20 h, intenció per tots els difunts de l’any de la Confraria del Roser.

El Mesies de Händel
Diumenge 4 de desembre anirem al Palau de la Música per escoltar el Mesies de Händel. Sortirem de Vilassar a les 16:45 davant del bar Manelic. L’obra comença a les 18:00 hores. El preu és de 39€ autocar i entrada inclosa. Ja us podeu apuntar dins l’horari de despatx (de 17 a 18,30h) fins el dimarts 11 com a últim dia.

 DOMUND 2011
El proper diumenge, 23 d’octubre, celebrarem la diada del DOMUND. En aquesta època de l’any l’Església fa la campanya del DOMUND per ajudar-nos a recordar que Ella és per si mateixa missionera. Enguany el lema és “Així us envio jo a vosaltres”Jn 20,21. Nosaltres, com a cristians i membres de l’Església ens sentim també enviats a anunciar la Bona Nova de l’Evangeli. La major part de cristians ho fem allà on vivim. També n’hi ha que es senten cridats a sortir cap a altres terres per anunciar Jesucrist Salvador. Amb aquesta campanya l’Església ens anima a que preguem per tants missioners com hi ha pel món i que també els ajudem amb les nostres aportacions econòmiques. Moltes gràcies.


12 d’octubre, Mare de Déu del Pilar
Segons una tradició, la Mare de Déu es va manifestar a Saragossa sobre una columna o pilar, que esdevingué signe visible de la seva presència. Aquesta tradició té expressió cultural en la Missa i Ofici diví que Climent XII va decretar per a Espanya. Pius VII va augmentar la categoria litúrgica de la festa. Pius XII va concedir a les nacions sud-americanes de celebrar la mateixa Missa vigent per a Espanya.45 anys de casats
En José María Febrer i na Pilar Fal-Conde van fer el passat 7 d’octubre 45 anys de matrimoni.
Moltes felicitats.

Reunions de la setmana
Pares 2on de comunió a les 21:30, el dilluns dia 10.

Anada a la Sagrada Família
El proper diumenge 16, es celebrarà una Missa a la Sagrada Família presidida pel Sr. Cardenal Lluis Martínez Sistachs, amb la participació de tots els arxiprestats de les Zones Pastorals 3 i 4: Badalona Sud, Badalona Nord, Gramenet, La Cisa, Mataró. Qui vulgui anar-hi podrà passar pel despatx a recollir la invitació. Hi ha un número d’invitacions limitades


Festa de la Virgen de las Maerravillas .

El passat diumenge 2 d’octubre, vam celebrar una Missa a Can Rafart en honor de la Mare de Déu de las Maravillas. Va fer un fort sol, com l’any passat, però no va ser impediment perquè un bon nombre de chegineros y amics poguessim gaudir del dia. En la Missa va participar el Cor de la Parròquia de Mª Auxiliadora de Mataró. Després vam poder menjar un boníssim arròs amb conill. Hem d’agrair a les associacions de veïns la seva imprescindible col·laboració.