PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimarts, 25 d’octubre de 2011

Full nº102 23-10-2011-A (1)

Signes d’esperança
Tal i com estava previst, dissabte van rebre el sagrament de la Confirmació  de mans del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistachs, catorze nois i noies de la nostra comunitat.
Abans de la missa els reuní a la sagristia i els hi va fer una reflexió de tot el que després rebrien, de la força que l´ Esperit Sant els  donaria per tirar endavant la seva fe procurant  ser bons cristians tant en les  paraules com en els fets. Després, a la homilia, ara ja per a  tota la comunitat,  ens recordà la importància  que té el resar cada dia, el trobar aquell  temps que sempre ens manca per l’Església.
Mirant els nois i noies, els va animar a que fossin capaços de  trobar  cada dia cinc minuts per parlar amb Jesús. Ens va remarcar la importància d'anar cada setmana a missa, lloc on de veritat  podem trobar  la pau i plenitud de la nostra fe. Ens va parlar també de Maria, la nostra Mare, de la vàlua que hauria de tenir Ella per a tots, que intercedeix sempre per nosaltres. Ella que va saber dir sempre  SI a Déu. Ens va instar a donar gràcies al Senyor cada matí, per concedir-nos cada dia, un dia més de vida. Finalment ens animà a tots a seguir el camí de Jesús tan fidelment com ens fos possible.
Seguint la celebració, els confirmants  varen fer la renovació de les promeses del Baptisme, se’ls hi va imposar les mans i, acompanyats pels seus padrins, els ungí amb el Sant Crisma i quedaren confirmats. Van rebre com a  record d’aquest dia tan especial per a ells un colom de ceràmica de Sant Benet amb la inscripció: “Tots quedaren plens de l’Esperit Sant” (Ac.2,4). Després de l’eucaristia,  tots plegats, nous confirmats, padrins, avis, amics, catequistes  i mossens vam  gaudir d’un senzill refrigeri a la plaça.
Els catequistes de Confirmació

AVUI, COL·LECTA ESPECIAL PEL DOMUND

Full nº102 23-10-2011-A (2)

Catequesi d’adults i de joves
El dilluns 17 vam començar un cicle de catequesi per adults i joves. Seguirem tots els dilluns i dijous a les 21 hores, seran unes 7 setmanes aproximadament. Tothom hi és convidat. “Venid a mí, todos los que estáis cansados y agobiados, y Yo os aliviaré”. (Mt. 11, 28)

           


Confraria de la Mare de Déu del Roser:
Durant l’octubre tradicionalment dedicat al res del Sant Rosari, el resarem durant tot el mes, abans de la Missa. De dilluns a divendres a les 18:35, dissabte i diumenge a les 19:35.El dissabte 29 d’octubre després del res de Rosari, a la Missa de 8 del vespre intenció per tots els difunts de l’any de la Confraria del Roser.

  Inici de curs del grup de Catequesi d'Adults
Dimarts, dia 25 d'octubre a les quatre de la tarda, al Casal.
Tema: Evangeli de Lluc, capítol 10.

  Domund (Oració)
Senyor,Confiem amb
la teva paraula, obrim el nostre cor al teu missatge missioner i et supliquem amb la força de la fe rebuda.
Que la nostra diòcesi i la nostra comunitat cristiana siguin missioneres i refusin la temptació de tancar-se en si mateixes.
Que les esglésies naixents en la missió cooperin amb altres més necessitades i donin des de la seva pobresa.
Que els joves, malalts i persones consagrades participin en el compromís missioner.
Que els cridats a la vocació missionera responguin a ella amb generositat.
Que els batejats participem en l’activitat missionera de l’Església com a responsables del teu enviament.
T’ho demanem amb Maria, reina de les Missions. Amén

       LOTERIA DE NADAL

La Comissió de Corpus enguany ha fet loteria.  Gràcies per la vostra col·laboració

Defuncions
Maravillas Sánchez Moya als 73 anys el dia 15 d’octubre. Dolores Cuenca Ruíz als 80 anys el dia 17 d’octubre, Javier García Sánchez als 75 anys el dia 18 d’octubre
Reposin en pau!

Baptismes
El dia 8 d’octubre van rebre el sagrament del baptisme els infants
Arnau Bosch i Noa Zamora.
Moltes Felicitats!

Confirmacions:
Nois i noies que han rebut el sagrament de la confirmació:
Mireia Berruguilla Francesch, Beatriz Bové Tort, Claudia Jara Boguñà, Paula Jara Boguñà, Ivet Llobera Ylla, Rafael Marco Babot, Anna Montagut Mogas, Sara Pibernat Escolano, Guillem Soriano Lluch,
Mireia Soriano Lluch, Pol Tebar Piferrer, Guillem Torres Gardell,
Mariola Trias Bot, Anna Xaubet Piferrer.
Moltes felicitats!

Reunions de la setmana:
Catequistes : 2on de comunió, el dilluns 24 a les 18:15.
1er de comunió, el dimecres 26 a les 18:15.

Tots Sants i Fidels difunts:
El dimarts, 1 de novembre, celebrarem la Solemnitat de Tots Sants i el dimecres 2, celebrarem la commemoració dels fidels difunts.

Horari del cementiri:
Romandrà obert de les 10 a les 18 hores els dies: diumenge 30 d’oc tubre, dilluns 31 d’octubre, dimarts 1 de novembre, dimecres 2 de novembre i dijous 3 de novembre.

Horari de les celebracions:
dimarts, 1 de novembre, Solemnitat de Tots Sants. A la parròquia horari de Misses com un diumenge. Al cementiri Celebració de la Paraula de Déu i Respons per tots el difunts, a les 16,30 hores.
Dimecres, 2 de novembre, commemoració dels Fidels difunts. Celebració de la Santa Missa a les 16,30 de la tarda a la capella del cementiri. Pregarem per tots els nostres difunts d’aquest any.
La Missa de les 19 hores, queda suprimida el dimecres 2 de novembre.

L'ESCULTOR ..
Un grup de turistes visitava la ciutat de Sòria. Els van conduir al taller d'un escultor. Un dels visitants li va preguntar a un obrer que esculpia el cap d'un lleó: "És difícil esculpir un lleó?"
    
      
Oh no. Respongué maliciosament l'escultor. Es tracta simplement d'eliminar tot allò que no s'assembli a un lleó ".

diumenge, 23 d’octubre de 2011

Jornada mundial de les missions

El DOMUN, com cada any per aquestes dates celebrem la jornada mundial de les missions. Com cada any l'Església ens convida a que recordem que tots, pel fet de ser Cristians, tenim la missió de ser evangelitzadors allà on estem. Hi ha unes persones que senten la crida a anar arreu del món a anunciar la Bona Nova de l'Evangeli de Jesucrist. Amb l'extensió de l'Església és lògic i coherent que es miri d'ajudar en la promoció humana d'aquests llocs subdesenvolupats i que es procuri ajudar-los en les necessitats que tinguin.
Com a cristians i membres de l'Església catòlica (que vol dir universal) ens veiem també cridats a ajudar a aquests missioners amb les nostres pregàries i també amb el nostre ajut econòmic.