PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dilluns, 31 d’octubre de 2011

Full nº103 30-10-2011-A (1)

Dimarts, 1 de novembre: 
Solemnitat de Tots Sants.

Dimecres, 2 de novembre: Commemoració dels fidels difunts.Dalt al Cel, prop de Déu, els homes i dones que han estat fidels a l’amor de Déu, i en gaudeixen plenament: és la Solemnitat de Tots els Sants, coneguts i desconeguts. Al mig, nosaltres, l’Església peregrina, que camina vers el Regne promès. A baix, les ànimes dels fidels difunts, pels quals pregarem especialment, perquè siguin purificats i puguin gaudir plenament del banquet que el Pare ens té preparat. Tota una teologia que ens esperona a viure la nostra pròpia vida en la fe, en l’amor de Déu que ens revela Crist; en la caritat envers els nostres germans, especialment els que més ho necessiten, vius o difunts i en l’esperança de la promesa de poder viure la Vida de Déu.
Preguem els uns pels altres al Senyor!

Full nº103 30-10-2011-A (2)

Catequesi d’adults i de joves
El dilluns 17 vam començar un cicle de catequesi per adults i joves. Seguirem tots els dilluns i dijous a les 21 hores, seran unes 7 setmanes aproximadament. Tothom hi és convidat. “Venid a mí, todos los que estáis cansados y agobiados, y Yo os aliviaré”. (Mt. 11, 28)


          

Loteria de Nadal
La Comissió de Corpus enguany ha fet loteria. Gràcies       per la vostra  col·laboració.

Tots els Sants i Fidels difunts:
El dimarts, 1 de novembre, celebrarem la Solemnitat de Tots Sants i el dimecres 2, celebrarem la commemoració dels fidels difunts.

Horari del cementiri:
Romandrà obert de les 10 a les 18 hores els dies: diumenge 30 d’octubre, dilluns 31 d’octubre, dimarts 1 de novembre, dimecres 2 de novembre i dijous 3 de novembre.
Horari de les celebracions: dimarts, 1 de novembre, Solemnitat de Tots Sants. A la parròquia horari de Misses com un diumenge. Al cementiri Celebració de la Paraula de Déu i Respons per tots el difunts, a les 16,30 hores.

Horari de les celebracions: dimarts, 1 de novembre, Solemnitat de Tots Sants. A la parròquia horari de Misses com un diumenge. Al cementiri Celebració de la Paraula de Déu i Respons per tots el difunts, a les 16,30 hores.Dimecres, 2 de novembre, commemoració dels Fidels difunts. Celebració de la Santa Missa a les 16,30 hores a la capella del cementiri. Pregarem per tots els nostres difunts d’aquest any.
La Missa de les 19 hores, queda suprimida el dimecres 2 de novembre.

Difunts 2.011
Dolors Pons Torrella
Mª del Carme Blanch Castells
Jaime Vila Porrera
Isabel Villagrasa Gel
Benet Ricós Martínez
Josep Matamoros Andreu
Matilde Casanovas Dominguez
Jaume Sayol March
Vicenta Nielfa Boquet
Regina Gascón Lamiel
Elena Mora Navarro
Concepción Miralles Miró
Jesús Hernández Muñoz
Josep Ribas Serradell
Irene Pons Mora
Eulalia Valera Marín
Renzo Emilio Casadei Pellero
Alfred Pey Cornelles
Rosa Ponce Navarro
Enric Piferrer Boquet
Dolores Bergadà Gassó
Pedro Moya Guirao
Raimundo González-G Carpintero
Francisco García Sánchez
Asunción Baró Galcerán
Antonia Rabentós Plá
Catalina Medrano Cano
Genís Piferrer Vendrell
Francisca Mompart Lladó
María García Barea
Sebastián Molina Martínez
Juan Torres Coll
Antonio Arroyo Muñoz
Carmen Parra Martínez
Genís Petit Hoste
Quiteria Pérez Martínez
MªTeresa Piferrer Sibina
MªTeresa Carbonell Hernández
Carmen Gual Roca
Rosa Cirera Alsina
Matilde Campins Mayolas
Pedro Clapés Lineros
Pere Fabregá Llaví
Pere Abril Bergay
Felipe López Sánchez
Rina Rambaldi Turchet
Alegre Anastasia Díaz Blanco
Maravillas Sánchez Moya
Dolores Cuenca Ruíz
Javier García Sánchez
DESCANSIN EN PAU.

Indulgències per als difunts
1. Es concedeix indulgència plenària, aplicable només a les ànimes del purgatori, als fidels que el dia de la Commemoració de tots els Fidels Difunts visitin piadosament una església o oratori, resin l'Oració del Senyor (el Parenostre) i recitin el Símbol de la Fe (el Credo).
2. Es concedeix indulgència plenària, aplicable només a les ànimes del purgatori, als fidels que, des del dia 1 fins al dia 8 de novembre, visitin piadosament un cementiri i preguin mentalment pels difunts.
3. Es concedeix indulgència parcial als fidels que, els altres dies de l'any, visitin un cementiri i preguin mentalment pels difunts.

                                                     
Celebració del 6 de novembre a la Basílica de la Sagrada Família
El proper diumenge, 6 de novembre, la nostra arxidiòcesi celebrarà el primer aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família, que presidí el Sant Pare Benet XVI el 7 de novembre de 2010. Aquest mateix dia i en l’eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família que presidirà el Sr. Cardenal Arquebisbe, se celebrarà el 50è aniversari de la seva ordenació sacerdotal. La celebració començarà a les 17 hores.

Invitacions gratuïtes: Són necessàries per poder assistir a la celebraciò. Es lliuraran al Seminari Conciliar de Barcelona, Diputació nº 231.

Dies i hores per poder obtenir les invitacions: De dimecres dia 2 a divendres dia 4 de novembre, de 10h a 14h i de 16 h a 20h. Dissabte dia 5 de novembre, de 10h a 14h