PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimecres, 30 de novembre de 2011

El barber que no crèia

UN VIDEO INTERESSANT QUE FA PENSAR

dimarts, 29 de novembre de 2011

Full nº107 27-11-2011-B (1)

FORMACIÓ DE CATEQUISTES
Una xerrada molt interessant la que ens va oferir en Jaume Golobart dilluns dia 14 a "La Salle" de Premià de Mar.
L'acompanyament va ser el tema principal i ens deia que era molt important la tasca dels catequistes de fer conèixer als infants un amic, Jesús, inicialment un desconegut per a molts d'ells. Tanmateix va donar molta importància al fet de que amb el temps descobreixin l'Esperit de Déu en la seva vida i que aprenguin a viure tal com Ell ens va ensenyar. Seguia dient que també forma part de la nostra tasca ajudar-los a créixer en la fe, a pregar per si sols,  a compartir les nostres Eucaristies i a ser membres actius de les nostres parròquies perquè un dia ells puguin ser testimonis de tot el que han viscut al món. L'acompanyament del catequista és l'eina per a que els infants decideixin, junt amb els seus pares, seguir el camí de Jesús i això ens demana temps, esforç, paciència i, sobretot, estimació als infants.
Ja parlant d'adolescents i joves, va recalcar la importància de la catequesi d'adults, on sempre hi ha alguna cosa per aprendre i que no ens podem quedar "acomodats" en una vida de fe estancada ja que l'església ha de ser viva i, per tant, anar a buscar a la gent en comptes d'esperar que vingui per si sola. Els que ja hi som hem d'obrir els cors dels demés perquè descobreixin el veritable Amor.
L'acompanyament és qui fa present Crist en els nostres cors.
Ens manquen persones per acompanyar els infants a la catequesi.
“VENIU I VEURE-HO”
Montse Babot

Full nº107 27-11-2011-B (2)

CATEQUESI D’ADULTS I JOVES
El dilluns 17 d’octubre va començar una catequesi per d’adults i joves. Seran els dilluns i dijous a les 21 hores, es faran durant unes 7 setmanes aproximadament. Tothom hi és convidat. “Venid a mí, todos los que estáis cansados y agobiados, y Yo os aliviaré”. (Mt. 11, 28).
 
            
LOTERIA DE NADAL
La Comissió de Corpus enguany ha fet loteria.
Gràcies per la vostra col·laboració.

EL MESSIES DE HÄENDEL
El proper 4 de desembre, anirem al Palau de la Música per escoltar el Mesies de Händel. Sortirem de Vilassar a les 16:45 davant del bar Manelic. L’obra comença a les 18:00 hores.

GRUP DE LA LLANA
Aquest dimarts dia 29 de Novembre, ens trobarem a les 17 hores per berenar una mica i preparar tota la feina feta durant aquest any. Ens agradaria que vinguéssiu totes ja que voldríem fer una fotografia del grup. La primera setmana de Desembre, com cada any, farem l’ex– posició a dins l’església i el cap de setmana 17 i 18 de Desembre, sortirem a la porta per vendre.
Gràcies per tot i fins dimarts.

CÀRITAS PARROQUIAL
Oli, llet desnatada i semi, llenties, mongetes i cigrons, conserves(tonyina, sardines, tomàquet,).

GRUP D’ORACIÓ I AMISTAT
“Mare de Déu de la Cisa”.
Ens reunirem el dijous dia 1 de desembre, a les 20:00 a la sala St. Genís.
És obert a tothom. Us hi esperem!.


ADVENT
El temps d’Advent és un temps de gràcia que el Senyor ens vol regalar perquè ens trobem amb Ell d’una manera renovada. Per això cal que ens disposem a convertir-nos de nou per així preparar la vinguda del Senyor al nostre cor. Perquè la conversió es pugui donar de veritat cal rebre el sagrament de la confessió.

PREGÀRIA DE LA CORONA
D’ADVENT
Primer diumenge
Encenem, Senyor, aquesta llum, com qui encén la seva llàntia per sortir, en la nit, a l'encontre de l'amic que arriba. En aquesta primera setmana de l'Advent volem alçar el cap i estar a punt per esperar-vos, per rebre-us amb alegria. Moltes foscors ens envolten, les nostres mandres i les nostres pors ens tenen adormits. Volem mantenir-nos desperts i vetllant, perquè vós ens porteu la llum més clara, la pau més profunda i l'alegria més veritable. Veniu, Senyor Jesús! Veniu, Senyor Jesús!.

BAPTISMES
El dia 20 de Novembre va rebre el sagrament del baptisme l’infant: Mar Lara Fenández.
Moltes felicitats!.
PARAULES DE JOIA
Canteu d’Alegria
Aclameu el Senyor, arreu de la terra,
honoreu el Senyor amb cants de festa,
entreu davant d’ ell amb crits d’alegria.
Reconeixeu que el Senyor és Déu,
que és el nostre creador i que som seus,
som el seu poble i el ramat que ell pastura.
Entreu als seus portals enaltint-lo,
canteu lloances als seus atris,
enaltiu-lo i beneïu el seu nom:
“Que n’és de bo, el Senyor!
Perdura eternament el seu amor,
és fidel per segles i segles”.
Salm 100,1-5.

DEFUNCIONS
El dia 20 de novembre va morir Felicitat Amigó Ripoll als 92 anys.
Reposi en pau.