PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimarts, 13 de desembre de 2011

Full nº109 11-12-2011-B (1)

PETIT RITUAL PER BENEIR
EL PESSEBRE DE CASA
Quan fem el Pessebre, aquest es torna el centre de la casa, davant del qual es reuneix la família per pregar Jesús, Josep i Maria. Per això cal que el Pessebre sigui beneït. Ens esforcem perquè el Pessebre sigui expressió de fe dels de casa, i si és bonic i el podem ensenyar orgullosos als amics i veïns, millor. Tota la família es reuneix davant del Pessebre de casa. Correspon al pare de família (o al cap de casa) dirigir la pregària i fer l’oració de benedicció.
Cant inicial (tots)
Anem a Betlem, a veure el Messies.
Anem a Betlem i l’adorarem.
(Tots) En el nom del Pare, i del Fill i de l’Esperit Sant. Amén.
Pregàries
Adorem Jesús, el Fill Etern de Déu, que per nosaltres es va fer home i va néixer pobre a Betlem; diguem-li tots junts responent:
Resposta: Pel vostre naixement, Senyor, ensenyeu-nos a estimar.
Jesús, Paraula de Déu, parleu al cor de tots els homes, ompliu-los de fe i d’amor. PREGUEM.
Jesús, que heu nascut en aquest món, ajudeu tots els qui passen qualsevol necessitat, pels qui estan malalts o se senten sols. PREGUEM.

.

Full nº109 11-12-2011-B (2)

Jesús, que heu volgut ser germà nostre, feu que tots els homes i dones d’aquest món ens estimem com a germans. PREGUEM.
Jesús, que heu volgut ser infant com nosaltres, feu que tots els nens i nenes del món tingui tot el que els cal per ser feliços i sentir-se estimats. PREGUEM.
Jesús, Fill de Josep i Maria, beneïu la nostra família, doneu-nos el goig del Nadal. PREGUEM.
Tots junts resem: PARENOSTRE, AVEMARIA I GLÒRIA.

PREGÀRIA DE LA CORONA
D’ADVENT
Tercer diumenge
En la foscor s'ha encès una llum, en el desert s'ha sentit el crit d'una veu. Arriba la gran notícia: El Senyor és a punt d'arribar!
Prepareu els seus camins, perquè ja s'acosta. Adorneu la vostra ànima com una núvia que s'engalana el dia del casament. Ja és aquí el missatger. Joan Baptista no és la llum, sinó el qui ens anuncia la llum. Quan encenem aquestes tres espelmes cada u de nosaltres vol ser torxa vostra perquè brilleu, flama vostra perquè escalfeu. Veniu, Senyor, a salvar-nos, ompliu-nos amb la vostra llum, escalfeu-nos en el vostre amor!.

LA IMMACULADA
CONCEPCIÓ
Dijous passat s’acompliren 157 anys de la proclamació del dogma de la Immaculada Concepció de la Verge Maria, Mare nostra i Mare de l’Església. Amb tu, Jesús, i amb la teva Església d’aquesta generació, felicitem a la Mare Immaculada, per haver sigut concebuda sense pecat i plena de la gràcia: la gràcia, que fou el clima de tota la seva immaculada vida i perquè l’església va proclamar solemnement aquestes prerrogatives de la Mare, que omplen de goig el cor dels seus fills i ens conviden a seguir les seves petjades de puresa.
(De “Evangelio 2011”, EDIBESA).

EL MESSIES DE HÄENDEL
El passat diumenge, dia 4, un grup de feligresos de la nostra parròquia vam anar al Palau de la Música de Barcelona per escoltar El Messies de Häendel, famosa composició musical basada en un cant-reflexió sobre el misteri de la redempció i la relació entre l’home i Déu.
La interpretació de l’obra va ser a càrrec de l’Orquestra i Cor de la Filharmònica Nacional de Moldàvia, amb més de cent persones entre cantants i músics, que ens van delectar amb les 51 peces (simfonia, àries, duo i cançons de cor) i va arribar al seu punt més àlgid amb el meravellós i popularíssim Al·leluia.
Van ser prop de tres hores escoltant una de les més belles composicions de música sacra, dins l’incomparable marc del Palau de la Música.

RECÉS D’ADVENT
En aquest temps d’especial gràcia de Déu que estem vivint en l’Advent us convido a fer un recés. Consisteix en dedicar unes estones a nostre Senyor i tot pregant esperar a què ens parli a cada un de nosaltres. És una bona ocasió per assaborir la dolcesa de l’amor de Déu en unes estones de pau i de silenci. El recés el farem, si Déu vol, el dissabte dia 17 de les 11 del matí a 2/4 d’1. Serà en la capella del Santíssim Sagrament de la parròquia. Consistirà en dues meditacions, temps de silenci i acabarem amb la benedicció del Santíssim Sagrament. Hi haurà possibilitat de rebre el sagrament de la confessió.Tothom hi és convidat.

REUNIONS DE LA SETMANA
Dilluns 12, a les 21:00, junta dels Sants Màrtirs.
Dimarts 13, a les 16:00, visitadors de malalts.
Dimecres 14, a les 20:00, monitors i lectors.

CÀRITAS PARROQUIAL
Oli, llet desnatada i semi, llenties, mongetes i cigrons, conserves(tonyina, sardines, tomàquet,)
CELEBRACIÓ COMUNITÀRIA DE LA PENITÈNCIA
El dimarts 20 de desembre a 19:30, després de la Missa de diari, tindrem la celebració de la penitència.CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ
El dijous 15, a les 18:00h aniran a visitar els nois de Torremar. El dissabte 17, a les 19:00h tindran celebració comunitària de la penitència. El dijous 22, a les 18:00h visitaran els avis de l’Hospital.

BAPTISMES
El dia 4 de desembre va rebre el sagrament del baptisme l’infant: Ana Maria Mercedes de Llanza Varona. Moltes Felicitats!.