PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimarts, 3 de gener de 2012

Full nº112 01- 01-2012-B (1)

VISITA ALS AVIS DE L’HOSPITAL DE SANT PERE DELS NOIS DE CONFIRMACIÓ (22.12.2011)
Jo crec que aquesta gent aquí estan molt bé encara que no tinguin família.Aquí els cuiden com si estiguessin a casa seva. Perquè també hi ha molta gent que els va a veure i que els hi fan companyia tot el dia.
Laia Vilamitjana

Quan varem entrar, ens acolliren molt bé. Hi havia moltes àvies i molts avis.El hi vam cantar unes quantes nadales que ells sabien molt bé. (Entre elles, Fum Fum, Fum, que ens la sabíem tots de memòria).
Encara que hi havia avis que no parlaven, expressaven la seva alegria amb uns somriures que et feien somriure a l'instant.
Quan ens van explicar com celebraven antigament el Nadal, tots (o gairebé tots) ens vam adonar que seguíem algunes de les tradicions que ells feien quan eren més joves. A més a més, ens vam adonar de com som d'afortunats.
"Els diners no donen la felicitat, ni tampoc l'amor. Te l'has de guanyar tu mateix sent com ets".
Després de fer això vam veure una iaia de 99 anys. Tothom es va impressionar molt, i això em va donar una altre lliçó: "Aprofita la vida ara que ets jove, perquè quan siguis gran, no tindràs tantes oportunitats". Júlia Igual

En aquest hospital està molt bé que cuidin als avis, i que ells estiguin molt còmodes i contents. Jo penso que és un bon lloc perquè els cuidin, perquè descansin, que aquest Nadal es millorin i estiguin bé de salut. Stuardo Infante

Full nº112 01- 01-2012-B (2)

GRUP D’ORACIÓ I AMISTAT
Celebració del Nadal: El dijous dia 22 de desembre, ens reunirem per celebrar plegats aquestes dates tan importants. Acompanyats del nostre rector, Mn. Jordi, compartírem taula, bons desitjos… però sobretot va ser una estoneta de germanor, feia goig de veure tanta colla unida per l’Ora - ció. De comiat, la Roser Llopart, ens obsequià amb una bonica nadala. Agraïm a la Matilde, que ens deixés tota la sala del “Dolmen” per a nosaltres.
El grup us desitja a tots: Bon any des de la pregària, i us animem a venir. Aquest mes ens trobarem el dijous dia 12 de gener, com sempre a les 8 del vespre a la sala St. Genís. És obert a tothom, us hi esperem!.

CÀRITAS PARROQUIAL
Continuem necessitant: llet desnatada i semi, llenties, mongetes i cigrons, conserves( tonyina, sardines, tomàquet), i d’altres aliments envasats que no es facin mal bé.MISSES
Ja podeu passar pel despatx parroquial per encomanar les misses per l’any 2012. Horari de despatx: tots els dimarts no festius de 17 a 18,30 hores.

NETEJA DE L’ESGLÉSIA
Necessitem voluntaris/es per netejar l’església els dimarts pel matí. Moltes gràcies.


  
PREGÀRIA PER LA FAMIÍLIA
Oh Déu, de qui procedeix tota paternitat en el cel i la terra, Pare, de Amor i Vida, feu que cada família humana sobre la terra es converteixi, per mitjà del vostre Fill, Jesucrist, "nascut de Dona", i de l’Esperit Sant, font de caritat divina, i verdader santuari de vida i de amor per totes les generacions. Guieu amb la vostre gràcia els pensaments i les obres dels esposos vers el bé de les seves famílies i de totes les famílies del món. Feu que les noves generacions trobin en la família el recolzament vers la seva humanitat i el seu creixement en la veritat de l’amor. Feu que l’amor, corroborat per la gràcia del sagrament del matrimoni, es mostri més fort que qualsevol debilitat, per les que a vegades passen les nostres famílies. Tu, que ets la Vida, la Veritat i l’amor, en la unitat del fill i de l’Esperit sant.
Joan Pau II

NIT DE NADAL
Les campanes estan repicant
perquè ja és nat Déu Infant,
i la veu de l’orgue dóna entrada
a la primera nadala cantada.
Un himne d’amor s’ha escoltat
al veure aquest Nadó estimat,
i picarols sonen d’alegria
acompanyant la bella melodia.
Un cor d’àngels han entonat
la més preuada cançó d’amistat,
i al so d’arpes i violins
s’hi han afegit els serafins.
En aquesta nit de Nadal,
del cor d’una mare virginal
neix la simfonia més anhelada
per tota la terra esperada!.
Mª Jesús Guasch

ELS REIS MAGS D’ORIENT
Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient amb el seu seguici el dijous 5 de gener. La Comitiva sortirà de l'Hospital de Sant Pere a les 17:30 i l'arribada prevista a la Plaça de la Vila és a les 19:00. Tot seguit entraran a l’Església a adorar al nen Jesús.
Les Misses seran en l’horari acostumat del cap de setmana.