PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dimarts, 5 de juny de 2012

Full 134 3-6-2012-B (1)

SANTÍSSIMA TRINITAT
A l'evangeli Jesús ens revela el misteri més gran que existeix, és un dogma de fe, és a dir, una veritat que hem de creure, si ens diem cristians. Cada vegada que resem el Credo, diem creure en un sol i únic Déu, que és Pare Creador, que és Fill Redemptor i que és Esperit Sant, Senyor i Dador de Vida i Santificador.
El misteri de la Santíssima Trinitat, és un dels "misteris amagats en Déu,-que com diu el Concili Vaticà II-, si no són revelats, no poden ser coneguts" I, fins i tot després de la Revelació, és el misteri més profund de la fe, que l'enteniment per si sol no pot comprendre ni penetrar.
En canvi, el mateix enteniment, il·luminat per la fe, pot en certa manera, aferrar i explicar el significat del dogma, per apropar l'home al misteri de la vida íntima del Déu u i tri. Tota la Sagrada Escriptura revela aquesta veritat: "Déu és Amor en la vida interior d'una única Divinitat, com una inefable comunió de persones". Són Tres Persones distintes en un sol Déu, com vam aprendre al catecisme.
El misteri de la Santíssima Trinitat és la revelació més gran feta per Jesucrist. Els jueus adoren la unicitat de Déu i desconeixen la pluralitat de persones a la unicitat de la substància. Els altres pobles adoren la multiplicitat dels déus. El cristianisme és l'única religió que ha descobert, en la revelació de Jesús, que Déu és un en tres persones. Davant d'aquesta revelació divina de la seva íntima essència, no ens queda res més que agrair aquesta confiança i adorar les Tres Persones Divines.


EL PROPER CAP DE SETMANA LA COL·LECTA SERÀ PER A CÀRITAS

Full 134 3-6-2012-B (2)

CATECISME DE L’ESGLÉSIA CATÒLICA ( Nº237).
La Trinitat és un misteri de fe en sentit estricte, un dels misteris amagats en Déu que no es poden conèixer sense la revelació divina. Tanmateix Déu ha deixat traces del seu ésser trinitari en les obres de la creació i en la Revelació de l’Antic Testament. Però la intimitat del seu ésser com a Trinitat santa és un misteri inaccessible per a la intel·ligència humana abandonada a les seves forces i fins i tot per a la fe D’Israel abans de l’Encarnació del Fill de Déu i la missió de l’Esperit Sant.

MES DEL SAGRAT COR DE JESÚS
El mes de juny és el mes que tradicionalment es dedica al Sagrat Cor de Jesús. Cada dia, 10 minuts abans de la Missa de les 20:00h, resarem el mes del Sagrat Cor de Jésus. Si algú vol el full que fem servir, que el passi a demanar a la sagristia després de les Misses.

PEREGRINACIÓ A LOURDES
Del 20 al 24 de setembre. Ja estem començant a preparar la peregrinació a Lourdes. Els qui estigueu interessats podeu comunicar-ho durant l’ho rari de despatx o després de les misses del cap de setmana.


CORPUS CHRISTI
El proper cap de setmana, celebrarem la solemnitat del Corpus Christi. És el quart any que tornem a celebrar aquesta festa amb la processó del Santíssim per la Plaça de la Vila. També, com cada any, són especialment convidats tots els nens/es que enguany han fet la primera comunió. En aquesta festa l’Església ens convida a agrair a Déu perquè s’ha quedat entre nosaltres en l’Eucaristia i també a adorar-lo tot creient que realment Jesús és present amb el seu cos, la seva humanitat i la seva divinitat en la forma eucarística.
CANVI D’HORA DE LA MISSA DEL DIUMENGE DIA 10 . LA MISSA SERÀ A LES 19:00H, L’AVANCEM UNA HORA.

64ª ROMERIA A MONTSERRAT
La romeria d´ enguany tindrà lloc del divendres 22 al dilluns 25. Els responsables de cada cel.la podeu passar a pagar l´ import corresponent el dimarts 5, a la rectoria, de 12 a 1 del migdia i de 6 a 7,30 de la tarda.

CATIFES PER CORPUS
Agrairem a tots els que vulgueu ajudar a la confecció de catifes de flors, vingueu el dissabte, dia 9 de juny, als locals parroquials a partir de les 10 del matí, per desfer els clavells, i el diumenge, també a partir de les 10 per confeccionar les catifes .

GRUP D’ORACIÓ I AMISTAT “MARE DE DÉU DE LA CISA”
Ens reunirem el dijous, dia 7 de juny, a les 20:30h a la sala St. Genís. És obert a tothom. Us hi esperem!.

CONCERT DE PIANO
El dissabte 9 de juny, els alumnes de la Mª Jesús Guasch, organista de la nostra Parròquia, han preparat amb molta il·lusió un Concert de Piano. Es farà al Casal Popular i a benefici de Càritas Vilassar, a les 18h. Esperem la vostra assistència!.


REUNIONS DE LA SETMANA
Dimarts,5 de juny, a les 16:00h, Visitadors de malalts.

BAPTISMES
El dia 27 de Maig, va rebre el sagrament del baptisme l’infant: Aitor de Gea Molina.
Moltes felicitats!PRIMERES COMUNIONS
El dia 27 de Maig, van rebre per primera vegada el sagrament de la comunió els infants: Jana Almansa Capel, Mercè Vicente Planas, Adrià de Gea Molina, Raúl Joyas Hernández, Núria Manzanares Piferrer, Alejandro Sánchez Fernández,Zoe Corbacho Casañas, Carla Carmona López, Marta López Fernández. Moltes felicitats!