PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04diumenge, 3 de febrer de 2013

30.000 visites al Blog Parroquial


A finals del mes de gener del 2013, el “Blog de la Parròquia de Sant Genís de Vilassar” ha superat les 30.000 visites.

A finals del mes de març de 2010, Mn. Jordi Gutiérrez Bassa va posar en marxa una nova eina de comunicació entre la parròquia i el poble: el “blog”.

Va ser una proposta innovadora ja que fins aleshores només hi havia el Full Parroquial. En aquesta mateixa línia, i el blog se’n va fer ressò en el seu moment, tant el Papa Benet XVI com el Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach van fer una crida per tal que les noves tecnologies (en les seves diferents aplicacions) entressin a l’Església.

Poc a poc, el blog s’ha anat modelant, a vegades només han estat modificacions estètiques i a vegades s’han canviat aspectes més profunds, ja sigui creant continguts de temes nous o introduint nous elements d’informació.

Tant és així, que en aquests moments el blog recull prop de 850 entrades estructurades en 16 temàtiques diferents. Això ha permès fer arribar molta informació a les persones que visiten el blog i al mateix temps, fer que aquesta sigui molt més viva: el conjunt de les activitats generades al voltant de la parròquia es poden explicar i mostrar (ja sigui amb fotografies o amb vídeos) d’una manera molt més exhaustiva del que permet l’espai, sempre més limitat, que ofereix el Full Parroquial.

L’equip que treballa en la redacció del blog vol agrair-vos la vostra companyia i fer-vos participar de la celebració d’aquesta efemèride. Felicitats i moltes gràcies a tots.