PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dissabte, 23 de febrer de 2013

Full número 6. Març 2.013


Diumenge, 3 de març. Museu parroquial.
El proper diumenge dia 3 de març, el Museu Parroquial obrirà les portes a totes les persones que el vulguin visitar entre les 12.30 h i les 13.30 h. Recordeu que l'accés al Museu Parroquial es realitza pel carrer Mestra Viladrosa (entrada de les aules de catequesi).

Diumenge, 17 de març. Col·lecta Seminari i la Festa de Sant Josep.
Aquest diumenge, celebrarem el dia del Seminari. Farem la col·lecta per aquesta intenció. Gràcies per la vostra generositat. I el dimarts, 19 de març, celebrarem solemnement aquesta dia a les 8 del vespre amb la Santa Missa.

Diumenge, 17 de març. Casal Popular.
Festa del reconeixement, a la 1 del migdia, a Joan Llonch.
A la tarda, festival del Club Esplai a la Massa.

Divendres de Quaresma.
A 2/4 de 8 de la tarda i fins el divendres de “dolors” (22 de març) amb la Confraria de la Mare de Déu del Dolors preguem a nostra Senyora amb els textos de l’evangeli. Tot seguit l’eucaristia de les 8 del vespre. Tots hi sou convidats.

Diumenges de Quaresma.
Cada diumenge de Quaresma a 2/4 de 6 de la tarda Via Crucis. Anirem variant el lloc cada setmana.
Diumenge, 3 de març: a la parròquia
Diumenge, 10 de març: capella de St. Sebastià
Diumenge, 17 de març: a la parròquia

Horaris Setmana Santa.

  • Dijous, 21 de març. Celebració Comunitària de la Reconciliació a les 8 del vespre.
  • Divendres 22 de març. Celebració del Divendres de Passió. Eucaristia dedicada a la Mare de Déu dels Dolors. Acabada la missa, reconeixement a la Mare de Déu per la Confraria,
  • Diumenge de Rams, 24 de març. La missa del Hospital s’avança un quart d’hora. La benedicció solemne de Rams a l’Hospital i a 2/4 de 12 a la parròquia.
  • Dijous Sant, 28 de març. A les 8 de vespre a la parròquia.
  • Divendres Sant, 29 de març. Via Crucis pels carrers de la Vila: a ¾ de 8 del matí. Celebració de la Mort del Senyor a 2/4 de 7 de la tarda a la parròquia. Retaule de la Passió, al vespre a la parròquia.
  • Vetlla Pasqual, dissabte 30 de març a les 10 del vespre a la parròquia.
  • Diumenge de Pasqua. Queda suprimida la missa de 2/4 de 9 del matí.

diumenge, 17 de febrer de 2013

Benet XVI


Barcelona, 13 de febrer de 2013


Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes


Benvolguts i benvolgudes,

El Sant Pare Benet XVI el passat 11 d’aquest mes ha fet una manifestació molt important per a l’Església: la seva renúncia al ministeri de bisbe de Roma, Successor de Sant Pere. Ell mateix ha donat la raó de la seva decisió que va reflexionar repetidament en la seva consciència davant Déu. Ell ens ha dit que la seva edat avançada no li permet poder servir adequadament el ministeri de Successor de Pere. La renúncia serà efectiva el proper 28 d’aquest mes a les vuit del vespre.

Aquesta voluntat del Sant Pare posa en relleu la profunda espiritualitat del Papa, la seva lucidesa per prendre  aquesta decisió i el seu gran amor a l’Església que sempre ha servit amb una entrega total. Tot això és un testimoniatge per a tots els cristians i per al món sencer. Hem d’acollir aquesta decisió del Sant Pare amb afecte i respecte.

Tots recordem amb joia la visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona els dies 6 i 7 de novembre de 2010, amb motiu de la dedicació de la Basílica de la Sagrada Família i de la visita a l’Obra del Nen Déu. A ell i a tots nosaltres ens deixà un record inesborrable. En aquests moments els diocesans, les parròquies i les institucions eclesials de l’Església de Barcelona hem d’agrair-li la seva presència entre nosaltres i tot el que hem rebut del seu constant, generós i fecund ministeri al servei de l’Església una i única de Jesucrist.

Us demano a tots, a les parròquies i comunitats, la pregària, especialment aquest diumenge, pel Sant Pare Benet XVI, per l’Església i, a partir del proper 28 d’aquest mes, per l’elecció del nou Sant Pare que haurà d’escollir el Col·legi Cardenalici. 

El diumenge 24 d’aquest mes de febrer, en la celebració de l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família, a les 5 de la tarda, amb la participació dels catequistes i famílies amb fills que participen en les catequesis de les parròquies, comunitats i escoles d’Església, recordarem amb afecte i agraïment el Papa Benet XVI, justament en la Basílica gaudiniana que ell va dedicar. Us invito a tots especialment a aquesta celebració.


Amb una salutació molt cordial,

+ Lluís Martínez Sistach
Cardenal Arquebisbe de Barcelona