PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dijous, 4 d’abril de 2013

Més moments de la Setmana Santa 2.013


Acabem la Setmana Santa amb un esperit renovat.

La setmana passada vàrem participar a la benedicció del Diumenge de Rams, preàmbul d'una setmana molt intensa pel Cristianisme.

Dijous Sant és el dia per participar en el Sant Sopar.

Divendres Sant, recordàrem la mort de Jesús. És un dia senyalat dins de la Setmana Santa. Un any més, a primera hora del matí es va fer el Via Crucis. El Cos de Portants van portar la imatge del Crist Crucificat durant tot el recorregut al llarg de les 14 estacions. Al mateix temps, el Cos de Portants va tenir l'acompanyament musical del Cor de Setmana Santa amb les peces del Crux Fidelis, Sabat Mater... A la tarda hi va haver la celebració del Divendres Sant, i tot seguit la representació del Retaule de la Passió.

Dissabte al vespre hi va haver la celebració de la Vetlla Pasqual.

I diumenge, va ser Diumenge de Pasqua i de la mona!

diumenge, 31 de març de 2013

Full número 7. Abril 2.013


Diumenge, 7 d’abril. Museu parroquial.
El proper diumenge dia 7 d’abril, el Museu Parroquial obrirà les portes a totes les persones que el vulguin visitar entre les 12.30 h i les 13.30 h. Recordeu que l'accés al Museu Parroquial es realitza pel carrer Mestra Viladrosa (entrada de les aules de catequesi).


Dimarts, 23 d’abril, Sant Jordi, patró de Catalunya.


Dissabte, 27 d’abril, festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya.


Festa Major del Sant Màrtirs.

  • 20 d’abril, dissabte, comencem la Novena als Sants Màrtirs. Serà a la seva capella; el dissabte i els diumenges a 2/4 de 8 i seguidament eucaristia a l’altar major; els dies feiners a ¾ de 8 del vespre, i seguidament eucaristia a la mateixa capella.

  • 28 d’abril, diumenge, vigília de la festa major: a 2/4 de 9 del vespre: ofrena de les roses, acte d’obrir els Sants Màrtirs i Renovació del Vot de Poble.

  • 29 d’abril, dilluns, festa major dels Sants Màrtirs: a 2/4 de 12 del migdia: Ofici solemne en honor dels Sants Màrtirs.

  • 30 d’abril, dimarts, segon dia  de la festa major: a les 8 del vespre, missa per a tots el confrares, vius i difunts.

  • 1 de maig, dimecres, últim dia de la festa major: a 2/4 de 9 del vespre: Completes solemnes amb acompanyament d’orquestra, processó, veneració de les relíquies, repartiment de les roses que hauran guarnit la capella durant la festa major i acte de tancar els Sants Màrtirs.


Tómbola del Casal.

Obrirà tots els dies de la festa major. Esperem que ens ajudeu comprant algun número o donant-nos algun objecte que podeu portar a l’església fins el 27 d’abril. Agraïm la vostra col·laboració.

Moments de la Semana Santa 2.013