PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dissabte, 29 de juny de 2013

Full número 10. Juliol 2.013

Dissabte 6 i diumenge 7 de juliol. VILAZARI.

En el Museu Parroquial, c/. Mestra Viladrosa, dissabte i diumenge de 10,30 a 13 de la tarda. Accés gratuït.
En aquest Museu es poden veure diferents elements pertanyents a l’església gòtica de Vilassar (construïda entre el 1511 i 1519). Hi ha exposades peces significatives com claus de volta, capitells, mènsules i altres peces conservades.
De manera excepcional, aquests dies es podrà pujar al campanar de la parròquia i gaudir de les seves espectaculars vistes.
En aquest museu i en altres punts d’informació us facilitaran un plànol de localització de diferents elements del gòtic civil que podreu descobrir lliurament passejant per Vilassar.

Arxiprestat de la Cisa. Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.  Delegació de Premià de Dalt.
La Delegació prepara el 155è Pelegrinatge a Lourdes que serà del 19 al 23 de setembre. Tots els interessats que vulgueu rebre informació podeu posar-vos en contacte amb Mª Dolors Padrino de Premià de Dalt -635 620 713-  i a Vilassar de Dalt, amb Paquita Cervera, 696 501 636. Les inscripcions son del 2 al 30 de juliol.

A fi de recaptar diners per poder subvencionar el viatge a Lourdes a malalts que no poden fer front a les despeses, estem preparant per el dissabte dia 13 de juliol un sopar a la fresca amb espectacle inclòs, al mòdic preu de 15 € els adults  i 8 € els nens. Hi ha tiquets de la fila cero a disposició de totes les persones solidàries. El sopar tindrà lloc al parc Felicià Xarrie. (Darrera les Escoles Betlem de Premià de Dalt).  Us hi esperem!!! 

Casaments mes de juny.

Oriol Ribet Casademunt i
Gemma Bonet Bruguera.

Ismael Portillo Giménez i
Cristina Bolívar Salzedo.

Marc Riera Baylach i
Anna Oliva Ortiz


Baptismes mes de juny.

Daniel Pérez Fernández
Gerard Espín Sánchez
Carlota Fernández Oliveras
Silvia Jiménez Forcadell
Sergi Ribet Bonet
Arnau Mora Magra
Mateo Sánchez Cortés


Difunts mes de juny.

Carmen Guardia Illa
Montserrat Buixò Tubau
Josefina Gallinat Garcia