PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04dilluns, 23 de setembre de 2013

22 09 2013 - Festa de la Creu

El passat diumenge 22 de setembre es va celebrar la 34ena Festa de la Creu a la Capella del Sant Crist del camí del Mig.

Els actes, acompanyats d'una molt agradable tarda de finals d'estiu, van iniciar-se amb la celebració de l'ofici presidit per Mn. Jordi Illa, acompanyat de Mn. Joaquim Vives i Mn. Aureli Gómez de Cadiñanos i el diaca de Santa Maria i Sant Josep de Mataró.

Tot seguit van iniciar-se els balls, tos ells de modalitats molt diverses.

Paral•lelament es van repartir els obsequis entre les nombroses persones assistents que van omplir totes les cadires disponibles. Tothom va tenir la seva planta de record.

Entre les activitats programades hi va haver la presentació d'una exposició sobre les capelles, especialment centrada amb la Capella del Sant Crist al Camí del Mig (Vilassar de Dalt - Vilassar de Mar - Cabrils) i la del Sant Crist Mujal (Cabrera - Vilassar de Mar - Cabrils). Els plafons anaven firmats pel Centre d'Estudis Vilassarencs (Vilassar de Mar) i el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (Vilassar de Dalt). Aquesta exposició està previst que sigui itinerant i pugui ser visitada al Museu Arxiu de can Banús.

Des de la organització es va agrair la presència dels preveres, la de les diferents autoritats presents, i molt especialment la del públic assistent.

La representació de Vilassar de Dalt estava encapçalada pel Sr Xavier Godàs (alcalde), Sr Benet Oliva (tinent d'alcalde), Sr Xavier Yelo (regidor de cultura) i el Sr Francesc Solà (regidor).

Si algun lector té més interès, adjuntem un link per poder veure els plafons de l'exposició: www.cevilassarencs.org/lescreus

Des del blog volem felicitar la organització per la feina feta.