PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04diumenge, 27 d’abril de 2014

Full número 20. Maig 2.014

DIJOUS 1 de maig, últim dia de la Festa Major
A 2/4 de 9 del vespre: Completes solemnes amb els antiquíssims interludis musicals interpretats per l'orgue i l'orquestra, Processó per la plaça de la Vila, Veneració de les relíquies, cant dels Goigs, repartiment de les roses i acte de Tancar els Sants Màrtirs.

Diumenge, 4 de maig. Museu parroquial.
El proper diumenge dia 4 de maig, el Museu Parroquial obrirà les portes a totes les persones que el vulguin visitar entre les 12.30 h i les 13.30 h. Recordeu que l'accés al Museu Parroquial es realitza pel carrer Mestra Viladrosa (entrada per les aules de catequesi).


Romeria Montserrat.

El dimarts 6 de maig  s’obrirà el temps per la inscripció de la Romeria a Montserrat.  Ho podreu fer aquest mateix dimarts al despatx parroquial de 6 a 2/4 8 del vespre. Aquest any la Romeria serà dels dies 21 al 24 de Juny.


Diumenge, 18 de maig. Pasqua del malalt.

Organitzat pel grup de visitadors de malalts de la nostra parròquia a la missa de 2/4 de 12, d’aquest diumenge, celebrarem amb els avis i malalts de la nostra comunitat, la festa de la Pasqua del Malalt.


Sagrament de la 1ª comunió en la nostra comunitat parroquial.

El proper dissabte, 24 de maig a les 6 de la tarda i el diumenge 25 a la 1 del migdia, els nois i noies de la nostra parròquia que s’han preparat en la catequesi, rebran el sagrament de Crist – Eucaristia. Preguem per ells i per les seves famílies. Felicitats!


Concert a benefici de Càritas.

El proper diumenge 1 de juny, els alumnes de la Mª Jesús Guasch, organista de la nostra parròquia, faran el 3er. concert de piano a benefici de Càritas. Serà a 2/4 de 6 de la tarda a l’església parroquial de Sant Genís. Com sempre el preu de l’entrada és la voluntat. Gràcies.
Difunts mes d’abril.

Maria Fernández Sánchez
Rosa Bernal Domínguez
Maria Ribas Pons
Teresa Recoder Novell
Pepeta Blanch Bay
Maria Gil i Bosch
Carme Llongueras Beltran
Joan Rovira RoquetaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada