PLAÇA DE LA VILA, 9 08339 VILASSAR DE DALT Telf. 93 750 83 04diumenge, 25 de maig de 2014

Full número 21. Juny 2.014

Diumenge, 1 de juny. Museu parroquial.
El proper diumenge dia 1 de juny, el Museu Parroquial obrirà les portes a totes les persones que el vulguin visitar entre les 12.30 h i les 13.30 h. Recordeu que l'accés al Museu Parroquial es realitza pel carrer Mestra Viladrosa (entrada per les aules de catequesi).

Concert a benefici de Càritas.
El proper diumenge 1 de juny, els alumnes de la Mª Jesús Guasch, organista de la nostra parròquia, faran el 3er. concert de piano a benefici de Càritas. Serà a 2/4 de 6 de la tarda a l’església parroquial de Sant Genís. Com sempre el preu de l’entrada és la voluntat. Gràcies.

Diumenge de Pentecosta.
El diumenge 8 de juny, la força del Esperit del Crist Ressuscitat davallarà amb els seus favors, en les comunitats cristianes.

Romeria Montserrat.
Tots els inscrits a la Romeria a Montserrat, poden passar pel despatx parroquial per pagar les cel•les, el proper dimarts, 10 de juny de 6 a 2/4 de 8 la tarda.

Grup de la llana,
El proper dimarts, 10 de juny, ens veurem de 4 a 6 de la tarda. Recordeu que com cada any fem una petita celebració de final de curs.

Sagrament de la 1ª comunió en la nostra comunitat parroquial.
El proper diumenge, 1 de juny, a les 11,30 del migdia; el dissabte, 14 de juny a les 12 del migdia i el diumenge 15 de juny a la una del migdia, els nois i noies de la nostra parròquia que s’han preparat en la catequesi, rebran el sagrament de Crist – Eucaristia. Preguem per ells i per les seves famílies. Felicitats!

Solemnitat del Corpus Cristi.
El diumenge 22 de juny ho celebrarem amb tota la dignitat.

Diumenge, 29 de juny, Hospital de Sant Pere.
Festa del Sant Patró de l’Hospital. Celebració de la Jornada de Portes Obertes. A les 10 del matí,celebració de l’Eucaristia. Tots hi sou convidats!

Difunts mes d’abril i maig.
Andrés González Fernández
Manuel Berja Cortijo
Robustiana Tudela Soler
Maria Espinas Gel
María Deiros Rodríguez


Baptismes mesos d’abril i maig
Ferran Manzanares Piferrer
Gerard Coderch Velazco
Martí Miralles Bach
Chloe Catarina Schmitt Chevallard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada